.
Betty Owczarek uit Big Brother
zondag 17 juli 2022

Betty trekt het zich niet meer aan: “Ik viel maar niet af”

Ze schaamt zich niet langer

Wie Betty Owczarek deze dagen tegenkomt moet eens goed kijken of zij het wel degelijk is. 22 jaar geleden tijdens haar deelname aan ‘Big Brother’ was Betty een ware vamp. En dat is ze nu nog steeds, alleen met een maatje meer.

Betty heeft de voorbije jaren heel wat geprobeerd om af te vallen, maar niet altijd met evenveel succes. Dat ze veel van lekker eten houdt, helpt daar natuurlijk niet bij.

“Eerst slikte ik pillen die in je darmen het vet uit je voeding wegfilteren. Je eet een zak frietjes en door die pillen lijkt het alsof er nadien pure olie uit je lichaam vloeit als je naar het toilet gaat. Na drie weken was ik nog niets afgevallen”, vertelt Betty aan een krant en Tv Familie.

Betty ging op zoek naar de oorzaak en die was al snel gevonden. Ze paste haar voeding niet aan en bleef maar ongezond eten.

De blondine gooide al snel de slankheidsidealen overboord en stopte met het proberen van verschillende diëten. Zij geniet nu gewoon zonder gêne van het leven, en dat kan perfect, ook met een maatje meer.

Bio van Betty Owczarek

Meer Over:

Betty Owczarek