.
Betty Owczarek uit Big Brother
donderdag 7 juli 2022

Betty heeft nu een maatje meer: en dat is meer dan ok!

Ze zit goed in haar vel

Haar lach zit voor eeuwig in ons geheugen gegrift, Betty Owczarek, die we kennen uit de allereerste editie van Big Brother is een waar fenomeen in Vlaanderen en nu komt de voormalige zangeres ook op voor body positivity.

Al jarenlang voert Betty de strijd met de weegschaal. Een strijd die iedereen wel zal herkennen. Maar in tegenstelling tot vroeger, ligt Betty er niet meer wakker van. Zij blijft even vrolijk en vol levenslust door het leven gaan.

Na het postten van een TikTok-filmpje postte Betty datzelfde filmpje ook op andere social mediakanalen met een mooie boodschap bij. Tv Familie schrijft die boodschap weer in hun blad.

“De 100 kg voorbij. En eigenlijk kots-en kotsbeu om me te moeten verstoppen en me ervoor te moeten excuseren of verantwoorden. Ja ik weet dat ik ben aangekomen, want ik heb ook een spiegel en zelfs een weegschaal. En oh ja, ik was vroeger magerder en ben veel veranderd 22 jaar na ‘Big Brother, madame en meneer.’”, begint ze haar boodschap.

Maar de boodschap gaat nog even verder. “Een gans leven op een krop sla en twee croutons leven, interesseert me niet meer. Ik wil gewoon nog serieus zijn als het nodig is en leute maken als ik het nodig vind en met vetkwabben, het zij zo. Ik ben wie ik ben. En nu feesten!”

Een mooie boodschap van deze vrouw.. Laat dit vooral een boodschap zijn naar degene met commentaar en vooral naar zij die zich wat minder goed in hun vel voelen. Begrijp je?

Bio van Betty Owczarek

Meer Over:

Betty Owczarek