.
Betty Owczarek uit Big Brother
dinsdag 12 juli 2022

Betty: “Dit werkt het beste”

Ze heeft vanalles geprobeerd

Het is ondertussen al 22 jaar geleden dat Betty Owczarek heeft deelgenomen aan ‘Big Brother’. De blonde voormalige zangeres kende geen schroom en deelde bijna letterlijk alles met de kijkers van het televisieprogramma.

En ook nu, nu ze niet meer de slanke Betty van vroeger is, maar wel een vrolijke vrouw, vol levenslust, maar met een maatje meer.

Onlangs postte Betty een filmpje op TikTok waar ze vrolijk aan het dansen was. Een filmpje waar jammer genoeg heel wat negatieve commentaar op kwam. Betty wil zich niet langer zorgen maken om hoeveel ze weegt en wat ze eet. Ze wil vooral kunnen genieten van het leven, ongeacht hoe ze eruit ziet.

Betty heeft haar kilo’s en haar lichaam omarmd en hoopt dat andere mensen dit gewoon ook zullen doen. “Ik heb heel wat manieren geprobeerd om wat aan mijn gewicht te doen.”

“Uit ervaring weet ik dat de diëten waarvan wordt beweerd dat je er snel en makkelijk door vermagert, de meest efficiënte zijn. als je echt wat aan je gewicht wil doen, moet je kiezen voor een trage, geleidelijke manier van afvallen”, zei ze onlangs nog in de krant en schrijft nu ook Tv Familie.

Bio van Betty Owczarek

Meer Over:

Betty Owczarek