.
Willy Sommers
maandag 28 juni 2021

Bestel nu het boek van Willy Sommers

'De soundtrack van mijn leven'

Het is nog even wachten, maar na de zomer verschijnt 'De Soundtrack Van Mijn Leven', de biografie van Willy Sommers. Het boek kan je nu al voorbestellen, op die manier ben je zeker dat je een exemplaar van de eerste druk hebt en die is altijd het meest bijzonder.

Willy Sommers, ooit de kroonprins van het Vlaamse lied, bestijgt inmiddels de troon. Een halve eeuw, 50 jaar geleden al, maakt Zeven anjers, zeven rozen een idool van Willy De Gieter. Met het podium als thuisbasis bouwt de zanger een indrukwekkende carrière uit. Hij wordt een alom geprezen entertainer en presentator en groeit uit tot een icoon. In deze officiële biografie blikt Willy Sommers zelf terug op alle memorabele momenten uit zijn leven. Nu pas vertelt hij verhalen voor het eerst. Over zijn eerste gitaar, zijn eerste coverband, zijn eerste grote hit. Over zijn plotse sterrenstatus en de impact daarvan op zijn privéleven. Over de gloriejaren en dieptepunten van de Vlaamse muziekindustrie. En niet te vergeten: over de fans en de mensen die hem al die jaren onvoorwaardelijk zijn blijven steunen. En, jawel, Willy blikt ook vooruit op wat nog komen zal. Want het podium roept nog steeds, zelfs luider dan ooit, en de fans willen meer.

Willy Sommers denkt er nog niet aan om een punt achter zijn carrière te zetten, integendeel. "Stoppen? Dat is nog niet voor meteen. Want telkens wanneer ik denk dat ik ongeveer alles wel beleefd heb, gebeurt er iets nieuws. Zoals Pukkelpop twee jaar geleden, zoals Liefde voor Muziek. Ik beschouw dat allemaal als lekkere kersen op een enorm grote taart. Ik ben geweldig dankbaar. Dankbaar dat mijn fans er voor mij zijn, want zonder hen besta ik niet", besluit de zanger.

Bestel hier 'De Soundtrack Van Mijn Leven'