.
Janine Bischops
woensdag 18 mei 2022

Beste vriendin Marleen: ‘Janine Bischops was een vedette’

Ze kennen elkaar al meer dan 60 jaar

Iedereen heeft wel zo’n beste vriend of vriendin waar hij of zij dag en nacht bij terecht kan. Voor 'Familie'-actrice Janine Bischops is dat Marleen. Ze kennen elkaar al ontzettend lang en steunen en helpen elkaar door dik en dun.

Marleen en Janine zijn eigenlijk buren en wonen schuin tegenover elkaar. In coronatijden zorgde Marleen steevast voor de boodschappen van Janine, omdat de actrice niet buiten durfde te komen. Zij was één van de weinige contacten die Janine nog had.

Janine is een aantal jaar ouder dan Marleen en heeft Marleen nog als baby vastgehouden, toen ze over de vloer kwam in de bakkerij van Marleen haar ouders.

“Janine was een vedette, hé. Die kwam op tv. Er stond een foto van Janine bij ons op de schouw. Ik ging kijken als ze in’t theater speelde. En later was ik soms haar chauffeur”, vertelt Marleen in Dag Allemaal.

Er ontstond een hechte vriendschapsband tussen de twee en ze werden de beste vriendinnen. “We gingen altijd samen zwemmen. En liefst om 8 uur ’s morgens. Het was dan rustig in het zwembad, en dat heeft Janine liever.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Janine Bischops

Meer Over:

Janine Bischops