.
News Image

Beste vrienden strijden in The Wall

Femke en Lore spelen voor trip naar New York.
Het contract tekenen of niet? Dat is de verscheurende keuze waar de kandidaten van The Wall elke week voor staan. Gemiddeld 613.000 kijkers – goed voor 26,1% marktaandeel (VVA 18-54, live +5) – zagen hoe Fré en Marleen het contract vorige week verscheurden en zo met bijna 80.000 euro naar huis gingen. Ook voor Femke en Lore, die in aflevering 4 hun kans wagen, wordt het een moeilijke knoop om door te hakken. Wordt het voor hen alles… of niets?

Femke (20) en Lore (21) zijn rasechte Limburgers én best friends for life. Een deelname aan The Wall schrikt hen dan ook niet af. De twee leerden elkaar zo’n 4 jaar geleden kennen op de hogeschool, waar ze beiden orthopedagogie volgden. In hun vrije tijd trekken de dames er maar al te graag samen op uit om te gaan shoppen en dat zal Niels Destadsbader geweten hebben. “Als we met een mooi bedrag naar huis gaan, willen we dat graag opsouperen tijdens een shop-citytrip naar New York”, lacht Lore.

Wanneer de eerste vraag in ronde 2 meteen 17.500 euro oplevert, ziet het er erg rooskleurig uit voor de vriendinnen. Kunnen ze de winst nog de hoogte injagen? En wat doet Lore met het contract?

The Wall, dinsdag om 20.35 op VTM.