.
Andy Peelman en Barry
dinsdag 23 november 2021

Beste vriend van Andy Peelman: “Hij heeft niet moeten sukkelen”

Al twintig jaar de beste vrienden

'De Buurtpolitie' acteur Andy Peelman en beste vriend Kevin kennen elkaar al sinds de middelbare school. De twee kennen elkaar door en door en zijn lovend over elkaar wanneer ze over elkaar moeten praten.

“Andy is een echte sfeermaker. Wat dat betreft, is hij nog niet veel veranderd. We zagen elkaar na de schooluren, in de vakanties en in’t weekend gingen we nog eens samen uit. En hij heeft niet moeten sukkelen wat de meisjes betreft”, lacht Kevin in Dag Allemaal wanneer ze terugblikken op hun jonge jaren.

Het lijkt wel alsof er wat jaloezie klinkt in de stem van Kevin, maar dat was hij zeker niet. “Kameraden zijn niet jaloers op elkaar”, zegt hij. En dat kan Andy alleen maar bevestigen. “Kevin was’n ander type. Introverter dan ik. Misschien kwamen we daarom zo goed overeen.”

Andy heeft zijn beste vriend in ieder geval niet moeten overladen met tips om de meisjes te kunnen versieren. “De beste tip die ik hem gegeven heb, staat hier in de keuken; Karen. Zij is al vele jaren z’n vrouw en hebben samen twee toffe zoontjes. Hij heeft haar op school leren kennen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Andy Peelman

Meer Over:

Andy Peelman