.
News Image

Beste Kijkers bundelt de grappigste momenten uit de verkiezingsshows

Ja, er werd zondag gelachen. 


Nathalie Meskens ontvangt woensdag in Beste Kijkers één van de hardst werkende mannen uit showbizzland. Gert Verhulst heeft er pas zes weken Gert Late Night én de première van de musical ’40-45’ opzitten. Maar nu zit hij woensdagavond aan de zijde van Sven De Ridder. Nathalie zal haar mannetje moeten staan want Jens Dendoncker brengt testosteronbom Tom Waes mee. Vier mannen en één vrouw.



Niemand die er van de week kon naast kijken: de gemeenteraadsverkiezingen waren weer in het land! Beste Kijkers verzamelde de meest opvallende fragmenten uit de marathonuitzendingen. Maar ook de origineelste slogans van de afgelopen campagne worden op een rijtje gezet.

Tom Waes blijkt ook achter de camera een held te zijn. Tijdens ‘Reizen Waes’ bestuurt hij blijkbaar de drone-camera. Maar Tom Waes zou Tom Waes niet zijn als hij daarbij geen verwondingen opgelopen heeft.



Hoort u het ook soms? In Engelstalige liedjes lijken soms Nederlandse zinnen te zitten. Dit fenomeen heet ‘Mama-appelsap’. De panelleden proberen te achterhalen welke artiest van zichzelf vindt dat hij een stinkdier is en wat Bobbejaan Schoepen in een liedje van Prince komt doen.

In de archiefronde ‘Je herbeleeft het hier’ is er een terugblik naar het legendarische spelprogramma ‘De Juiste Prijs’. Hoe goed kunnen de panelleden nog rekenen in Belgische frank? En kunnen ze raden wat de prijzen waren van gebruiksvoorwerpen uit 1990?

Tot slot laat het panel na de recente schandalen zijn licht nog schijnen over enkele discutabele maar hilarische fases uit het voetbal


Bio van Nathalie Meskens, Gert Verhulst en Tom Waes