.
Sam Gooris en Kelly Pfaff
maandag 14 november 2022

Beruchte seven-years itch ooit een breekpunt bij Sam Gooris en Kelly Pfaff?

Moeite met liefde als werkwoord

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn ondertussen al 23 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig samen. Wanneer het gaat over de seven-years itch, dan lijkt die nooit vat gehad te hebben op dit toch wel zeer rotsvaste BV-koppel.

“Ik ben er niet van overtuigd dat het fenomeen seven-year itch bestaat. Volgens mij is dat iets dat mensen zichzelf aanpraten”, aldus Kelly Pfaff aan TV Familie. Volgens haar is een relatie nooit een zwart-wit verhaal.

Of liefde dan een werkwoord is vindt Kelly een moeilijke. “Ik heb problemen met het woord ‘werk’. Zo lijkt het alsof je veel inspanningen moet doen en er weinig voor in ruil krijgt”. Volgens Kelly is het belangrijk dat je eerlijk kunt zijn over je gevoelens en emoties en die van je partner respecteert.

“Wat je vooral niet mag doen is je partner willen of proberen te veranderen”, aldus Kelly Pfaff in TV Familie. Volgens haar is van iemand houden synoniem voor het aanvaarden van het ‘volledige pakket’ Ook perfectionisme loslaten zou een goed element zijn om je relatie te doen slagen.

Download onze app voor Android of iOS