.
News Image

Bert Verbeke neemt afscheid van Thuis

Bert Verbeke neemt met een persoonlijke boodschap afscheid van Thuis.

Bert Verbeke neemt met een persoonlijke boodschap afscheid van Thuis. Hoevele mensen zullen er niet met een zakdoek hebben zitten kijken naar de laatste momenten van Bram in Thuis?

Bram beseft uiteindelijk dat hij de moeilijkste beslissing uit zijn hele leven moet maken: Jana loslaten. Met spijt in het hart verbreekt Bram zijn relatie met Jana, en geeft hij zowel haar als zichzelf de kans om met een propere lei aan een nieuw leven te beginnen. Jana als studente aan de universiteit en Bram als wijnboer in Frankrijk.

In een speciale videoboodschap op de Facebook-pagina van Thuis, neemt Bert Verbeke afscheid van de kijkers. Hij spreekt hen toe vanuit de wijngaard waar de laatste scènes van zijn personage Bram zijn opgenomen. Dat klinkt zo:
"Het is gebeurd. Bram heeft zijn THUIS verlaten. Ik heb wel nog zijn kleren aan. Momentje … Voilà zie, zo gemakkelijk gaat dat. Vanuit deze wijngaard waar Bram nog heel veel druiven zal plukken, had ik jullie heel graag willen bedanken om zo elke avond heel trouw te kijken, en vooral ook om mee te willen gaan in het verhaal van "dien Gentenaar me zijn klakske en schoon wijvekens en al". Ik heb mij ongelofelijk geamuseerd, echt waar. Thuis, da's een familie. En nu is het tijd voor nieuwe avonturen. Jullie vanuit de zetel nog steeds en ik waarschijnlijk in de toekomst in een andere gedaante. Een dikke merci om te kijken. En nu is het tijd om te schollen! Blijven kijken! Salut!"