.
Bert Verbeke in Lisa
woensdag 6 oktober 2021

Bert Verbeke met succes in therapie

Hij wil de mensen geruststellen

Het was voor sommigen misschien even schrikken nadat ze de Instagrampost van 'Lisa' acteur Bert Verbeke lazen op Instagram. Verbeke had er immers net zijn laatste dag van zijn therapie opzitten. De acteur deelde zijn verhaal over het waarom van zijn therapie en wil daarmee graag de mensen gerust stellen.

Bert schrijft het volgende: “Dit is mijn gezicht op het voorlopige einde van mijn therapie. Voorlopig, omdat ik er eindelijk ben achter gekomen dat ik af en toe wat onderhoud nodig heb. Zoals een controle bij de tandarts. Ik leefde lang in de verkeerde veronderstelling dat er iets “mis” met een mens moet zijn om in therapie te gaan. Niks is minder waar. Mijn fantastische therapeute vatte het zo goed samen: de ene mens vergt een beetje meer onderhoud dan de andere. Zo simpel is het. Ik heb getwijfeld of ik dit wel zou delen, maar als ik hier al 1 iemand een beetje geruster kan mee maken, dan is deze post meer dan geslaagd.

Bert wil met deze post aantonen dat het helemaal geen schande is om in therapie te gaan wanneer je voelt dat je het nodig hebt. Therapie kan zinvoller zijn dan je misschien zou vermoeden. Wij vinden het dan ook heel moedig van Bert dat hij zijn ervaring met zijn volgers wil delen.

Bio van Bert Verbeke

Meer Over:

Bert Verbeke