.
Bert Verbeke
woensdag 26 juli 2023

Bert Verbeke: “Hij is een gedroomde entertainer” 

Hij zong op hun huwelijksfeest 

Een tijdje geleden stapte Bert Verbeke in het huwelijksbootje met zijn partner Hiskia. Er waren heel wat vrienden en familie aanwezig en James Cooke zorgde voor een mooi liefdeslied op de plechtigheid.

“Ik ken James al van toen ik op het conservatorium zat. Hij is ook de peter van onze zoon Sivert. Als verrassing zong hij inderdaad een toepasselijke Tina Turner-cover op ons avondfeest. James is een gedroomde entertainer. Ik ben hem hier heel dankbaar voor”, zegt Bert in Primo.

Maar er was nog bekend volk die een nummer heeft gezongen voor Bert en Hiskia. Ook de vrienden van zijn band van vroeger, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel lieten muzikaal van zich horen. Bert blikt tevreden terug op de mooiste dag van zijn leven.

“Enkele uren na ons wettelijke huwelijk was ik al gewoon het gras aan het maaien. Dat zegt alles. We hebben toen ‘s middags lekker geluncht met de ouders en verder was het niet zo speciaal. Onze trouw in de Ardennen was een pak uitbundiger, met al die mensen erbij die dierbaar zijn voor ons.”