.
Bert Verbeke in Lisa
vrijdag 16 juli 2021

Bert Verbeke heeft goed nieuws voor fans Lisa

Dit gaan de fans graag lezen.

Het is zomer en dat geldt ook voor de acteurs van Lisa. Zij houden een zomerpauze van 3 maanden. Zo geniet ook acteur Bert Verbeke met volle teugen van deze zomerpauze. Deze brengt hij momenteel dan ook graag door in zijn repetitiekot. Bert werkt er momenteel aan een Engelstalig mini-album. Er is nog niet zo heel lang geleden beslist dat er een tweede seizoen van Lisa zou worden gemaakt. ‘‘Bij de start van de opnames, precies een jaar geleden, was daar nog geen sprake van. We wisten wel dat een vervolg theoretisch mogelijk was aangezien ‘Lisa’ gebaseerd is op een Duitse serie, die vier seizoenen heeft gelopen. Maar pas in de loop van het eerste seizoen bleek hoe succesvol ‘Lisa’ is. Iedereen hoopte op mooie kijkcijfers, maar dat die zo goed zouden zijn, overtrof toch alle verwachtingen.’ vertelt Bert Verbeke aan Primo.

Na de zomer gaat 'Lisa' gewoon verder waar ze in juli zijn gestopt. Zonder tijdssprong, alsof het gewoon de volgende dag is. Ondertussen zijn er al heel wat afleveringen opgenomen voor het vervolg, maar nu hebben de acteurs wel even een zomerpauze verdiend.

"Ik ben trots op wat ‘Lisa’ is geworden. Niet alleen vanwege het geslaagde verhaal, maar ook door de juiste sfeer, uitgekiende muziekkeuze en mooie montage. Toezeggen voor ‘Lisa’ was een sprong in het duister, maar ik heb een geweldig jaar achter de rug. Op naar het volgende.’, aldus Bert in Primo.