.
Temptation Island
donderdag 30 september 2021

Bert neemt drastische beslissing over zijn relatie in Temptation Island

"Ik heb het gevoel dat mijn Temptation nu echt begint"

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van 'Temptation Island'.

Bert neemt drastische beslissing over zijn relatie: "Ik heb het gevoel dat mijn Temptation nu echt begint. Ik was heel emotioneel toen ik hierin stapte, maar ik kan nu zelfs geen traan meer laten"

Na de onthullingen van Delphine in de vorige aflevering, lichtten de tablets in beiden villa's op. Zowel Bert als Delphine zochten na de ingrijpende kampvuurbeelden de mogelijke connecties met de andere singles op. Bert neemt een drastische beslissing over zijn relatie. "Ik was heel emotioneel toen ik hierin stapte en nu kan ik zelfs geen traan meer laten. Ik ga er niet meer zijn voor haar op te nemen.. Ik heb het gevoel dat mijn Temptation nu echt begint".

Tijdens een date met Presley gaf Nico toe dat hij nog iets dient op te biechten aan Donna. Voor Donna echter was het snel duidelijk: haar relatie met Nico werd beëindigd. Blijft ze bij haar beslissing of heeft ze spijt van haar besluit? Donna neemt tijdens haar verblijf op Temptation Island haar relatie onder de loep, enkele 'red flags' worden voor haar duidelijker.

In de vrouwenvilla is het tijd voor het tweede kampvuur. De beelden zorgen voor veel boosheid en verdriet bij de vrouwen.

Temptation Island: Love or Leave, vrijdag om 20u35 op Play5.

Download onze app voor Android of iOS