.
Berre
donderdag 29 september 2022

Berre brengt nieuwe single uit: Better Off Alone

"Over een relatie die op zijn eind loopt"

Berre Vandenbussche (21 jaar) werd bekend door zijn covers op TikTok. Het verhaal van Berre nam een heuse start toen hij zijn versie van 'Lost Without You' (Freya Ridings) op TikTok plaatste. De cover haalde meer dan 1 miljoen streams en plots waren heel wat ogen op hem gericht. Op 6 mei bracht hij zijn allereerste single 'Say My Name' uit, waarmee hij heel wat harten wist te veroveren. Hij mocht zijn nummer live tijdens radio- en TV-shows brengen en speelde zelfs zijn eerste festivals in België.
Achter de schermen werkte Berre de afgelopen maanden ook hard aan nieuwe single 'Better Off Alone'.

Berre over 'Better Off Alone': “Mijn nieuwe single gaat over een relatie die op zijn eind loopt. Het breekpunt waarop je beseft dat je beter uit elkaar gaat.”

Berre's debuutsingle 'Say My Name' kwam op nummer 1 te staan in de Belgische airplay charts (met grootse radiosteun van zowel de Vlaamse als de Waalse radiozenders!), heeft na al die maanden nog steeds een plaats te pakken in de Belgische top 50 van Spotify en staat al 10 weken op rij in de Belgische Shazam-top 10. Daarnaast bereikte de song een piek op nummer 4 in de Belgische single charts en was hij al een paar keer te horen op Duitse en Poolse radiozenders. Om de zomer mooi af te sluiten, mocht Berre zijn eerste gouden award, voor het 'Say My Name'-succes, in ontvangst nemen. Berre bereikt inmiddels ruim 580.000 volgers op TikTok en 245.000 maandelijkse luisteraars op Spotify. In oktober speelt hij een aantal shows, in Antwerpen (Trix) en Kortrijk (Wilde Westen).

Bio van Berre

Meer Over:

Berre