.
Ben Segers
donderdag 28 juli 2022

Ben Segers verbaasd: “Maar ik heb er geen enkele”

Hij komt wat te weten over zichzelf

Wie deze zomer met de kinderen al naar de bioscoop is geweest en de film DC Club van Super Pets heeft gezien, heeft misschien de stem herkent van acteur Ben Segers. In de film beschikt hij over enkele superkrachten. Krachten die hij in het echte leven natuurlijk niet heeft.

“Ik zou toch graag de kracht hebben om de tijd enkele jaren terug te draaien zodat ik weer 35 kan zijn. In mijn hoofd voel ik mij nog altijd een piepkuiken, maar fysiek merk ik toch dat ik 48 ben. Het recupereren duurt wat langer”, lacht hij in Story.

Als acteur verschijnt hij regelmatig in de boekjes of nieuwssites. Soms met de meest leuke nieuwtjes, maar ook de grootste roddels passeerden de revue.

“Ik las ooit ergens dat ik tatoeages had. Wel, ik heb er geen enkele. Nu niet en over tien jaar ook niet. Wat niet wegneemt dat ik tatoeages zeker kan appreciëren.”

Als acteur koestert Ben natuurlijk nog enkele dromen, zoals samenspelen met een wel heel bekende acteur. “Robert De Niro! Niet alleen omdat hij een steengoede acteur is, ik kijk naar hem op. Maar ook omdat hij mij een interessant persoon lijkt om mee te babbelen. Die mens komt voor zijn mening uit en daar hou ik van.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers