.
Ben Segers
dinsdag 20 december 2022

Ben Segers: “Last van stemmingswisselingen”

Psychiatrische hulp voor Ben Segers

Als ervaren acteur heeft hij zonder twijfel een heel druk leven en daar komt uiteraard ook de nodige stress bij kijken. “Als ik me minder goed in mijn vel voel, heeft dat meestal geen concrete aanleiding, maar is dat gevoel er stilaan in geslopen.

“Vroeger had ik meer last van stemmingswisselingen, voor een langere periode”, zo onthult Ben Segers aan Story. Op den duur kon hij die stemmingswisselingen niet meer verbergen.

Hij is er uiteindelijk bovenop gekomen door zelf naar een psychiater te gaan en hulp te zoeken.” Niet dat ik erachter ben gekomen waarom ik me zo down voelde, maar gewoon praten met een neutraal iemand deed deugd”, zo onthult Ben Segers in Story.

“Tegen mijn vrienden kon ik niet zeggen wat er scheelde, het was voor míj al heel onduidelijk en het was meer dan een burn-out”.

“Misschien had het te maken met ouder worden. Die negatieve gevoelens zijn al een tijdje helemaal onder controle. Eén à twee keer per jaar ga ik nog naar de psycholoog, maar vooral rust, voldoende slaap en structuur doen wonderen”, aldus Ben.

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers