.
Ben Segers
woensdag 27 maart 2024

Ben Segers: “Kon ik er wel mijn boterham mee verdienen?”

Hij maakte op basis van enkele vragen zijn keuze

Wanneer we Ben Segers op televisie zien verschijnen, dan is dat heel vaak in een komische rol. Ook nu weer, want hij is te zien in de nieuwe feelgood-reeks ‘Groeien & Bloeien’ op VRT 1.

“Het gaat over een familie die te maken krijgt met uitdagingen en problemen en die probeert hun zaak en hun nest te beschermen. Ik speel opnieuw een komische rol en dat terwijl ik toch de afgelopen 25 jaar ook veel andere dingen heb gedaan. Maar er zijn een aantal komische reeksen die erg populair zijn geweest, zoals Safety First en De zonen van Van As, en de personages die ik daarin heb gespeeld, herinneren mensen zich natuurlijk”, zegt Ben in Story.

‘Café Majestic’, ‘Droge Voeding Kassa 4’, ‘Wat Als’, Ben Segers heeft het allemaal gedaan. Daardoor werd hij ook steeds vaker gevraagd voor komische rollen.

“Wanneer er een nieuwe opdracht op mijn pad belandde, heb ik me altijd eerst afgevraagd of ik het wou doen, gráág zou doen en of ik er mijn boterham mee kon verdienen. Van die elementen liet ik mijn keuze afhangen, niet of een rol komisch of ernstig was.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers