.
Ben Segers
zondag 24 maart 2024

Ben Segers: “Je hebt die luxe niet altijd”

Maar hij vaak wel

Ben Segers heeft in zijn carrière al veel rollen mogen spelen. Hij is een van de meest gevraagde acteurs van ons land en hij kan dan ook niet ontkennen dat hij toch wel iets betekent in het vak.

“En ik ben daar ook niet ongevoelig voor. Het doet me iets als mensen een vriendelijk woord tegen me komen zeggen. Maar toch probeer ik het gewoon te zien als een job”, zegt Ben in Primo.

Als populair acteur mag Ben al eens kieskeurig zijn met wie hij zou willen samenwerken. Er zijn tenslotte veel acteurs die alleen maar willen samenwerken met mensen met wie het klikt.

“Dat speelt een belangrijke rol, inderdaad. Vanaf april sta ik in het theaterstuk 'Assisen Live: De Kotmoord', en dat is omdat dat met mensen is met wie ik heel goed overeenkom en heel graag werk. Ik heb even getwijfeld toen Filip (Peeters, nvdr), die de regie doet, me vroeg. Maar toen ik hoorde dat ook nog eens An Miller, Ini Massez en Carry Goossens zouden meespelen, heb ik snel 'ja' gezegd. Anderzijds heb je die luxe niet altijd, natuurlijk. Er moet ook gewoon brood op de plank komen.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers