.
Ben Segers in De Zonen van Van As
zondag 12 februari 2023

Ben Segers: “Is er dan al sprake van overspel?”

Je moet erover kunnen praten

De liefde, het kan ontzettend mooi zijn, maar ook zo ontzettend pijnlijk. Dat weet Ben Segers ook. Hij scheidde van zijn eerste vrouw nadat hun relatie op was en is nu gelukkig met zijn partner Lenny. Maar ook als tiener heeft Ben wel wat liefdesverdriet gekend.

“Als jonge gast heb ik ooit eens eindeloos veel brieven gestuurd naar mijn ex-lief nadat ze het had uitgemaakt. Het was nog lang voor het gsm-tijdperk. Ik bleef maar brieven schrijven en sturen om haar toch maar te overtuigen dat ik de ware voor haar was”, begint Ben in Primo.

Ben bleef volhouden en geloofde erin dat de aanhouder zou winnen. Tot zijn vader hem een halt toe riep. Het meisje in kwestie, bleef altijd naar Ben antwoorden en tot op de dag van vandaag heeft Ben die brieven altijd bewaard.

Maar Ben is wel zijn partners altijd trouw gebleven. Nooit beging hij een misstap en hij weet niet wat hij zou doen, mocht het wel gebeuren.

“Is er dan al sprake van overspel, als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan, denk ik. Ik vind dat een moeilijke. Zeg je het of niet? Het is allebei even erg.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers