.
Ben Segers
zaterdag 4 februari 2023

Ben Segers: “Ik vind het moeilijk om dat te aanvaarden”

Ze worden ouder en dat vindt hij lastig

De ouders van Ben Segers mogen trots zijn op een zoon als Ben. Hij draait al heel wat jaren mee in de showbizz als acteur en heeft al een mooi CV aan rollen. De acteur is zijn ouders dan ook erg dankbaar om altijd in hem te blijven geloven.

“Ik vind het soms moeilijk om te aanvaarden dat ze oud worden. Meer zelfs, het maakt me soms kwaad. Tegen hen zelfs. Dan verhef ik mijn stem wat en zeg ik: ‘Maar alles!’ Maar ze kunnen er natuurlijk niets aan doen”, vertelt hij aan Primo.

Met zijn ouders praat hij nooit echt over het ouder worden en van al hun kinderen woont Ben ook het verst van allemaal. Zij hebben sowieso een betere band met de broers en zussen van Ben die een pak dichter wonen.

“Ik ben ook de jongste van ons allemaal. Dus ben ik verwend geweest? Ik denk het wel. Ik mocht tamelijk veel. Al waren mijn ouders wel streng hoor, maar toch zal ik wel iets meer gemogen hebben dan mijn broers en zussen. Door de drukte ook, denk ik. Mijn vader was zelfstandig, hij had een bouwbedrijf en mijn moeder had nog vier andere kinderen om voor te zorgen.”

Maar misbruik heeft Ben er nooit van gemaakt dat hij de jongste was. “Ik moest net als de rest meewerken op zaterdag. Het magazijn kuisen enzo. En als ik uitging, moest ik om halftwee ’s nachts thuis zijn. Kwam ik om kwart voor twee thuis, dan wist ik dat ik de volgende zaterdag niet moest vragen om uit te gaan. Ze waren streng, maar rechtvaardig.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers