.
Ben Segers
donderdag 26 januari 2023

Ben Segers: “Ik mag daar niet aan denken of ik word ziek”

Het is niet meer zoals vroeger

Hoe hard onze ouders ook proberen om ons het vloeken als kind af te leren, eenmaal we wat ouder zijn ontkomt niemand op tijd en stond aan wat gevloek. Ook Ben Segers moet toegeven dat zijn ouders daar streng op waren, maar dat het nu toch af en toe gebeurd.

“Een ‘godverdomme’ ontvalt me wel regelmatig in het verkeerd, ja. Thuis niet. Niet dat ik er speciaal op let, maar ik wind me ook gewoon niet zo heel snep op. En als het gebeurt, is het in trapjes. Ik zal nooit ineens ontploffen”, zegt Ben in Primo.

Toch moet Ben ook toegeven dat het in het verkeer weleens aan hem kan liggen ook. Hij vertrekt vaak wat te laat en is dan heel gehaast om op tijd ergens te geraken. “Als ik dan in een file beland, steek ik toch graag de schuld op die file.”

Ben moet ook toegeven dat hij zich zorgen maakt wanneer zijn dochters zich in het verkeer begeven. Zij zijn vaak onderweg met de fiets en dat is niet meer zo veilig als vroeger.

“Ik mag daar niet aan denken of ik word er ziek van. Vorig jaar werd er in Sint-Niklaas een jonge fietser doodgereden door een dronken chauffeur en dat was een goede vriend van mijn jongste dochter. Ze fietsten regelmatig samen naar school en dat accident is gebeurd op de baan waar mijn dochters wonen met hun mama.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers