.
Ben Segers
zaterdag 25 februari 2023

Ben Segers: “Ik heb geld gestolen van mijn moeder”

Hij was nog heel erg jong

Als kleine jongen heb je er alles voor over om een volledig Panini-sticker album te hebben. Ook Ben Segers had er veel voor over om zijn album te vervolledigen met de laatste ontbrekende sticker die hij nodig had. Zo veel, dat hij er zelfs geld voor ging stelen van zijn mama.

“Ik heb ooit eens honderd frank gestolen uit de portemonnee van mijn mama, voor die sticker. Een klasgenootje van me had die dubbel, maar hij wou hem enkel geven in ruil voor vijf stickers die ik dubbel had en honderd frank”, glimlacht Ben in Primo.

De moeder van Ben kwam er al snel achter en Ben werd dan ook stevig de les gespeld. Maar een straf, die kreeg hij niet.

“Maar het werd me toch goed ingepeperd dat het niet meer moest gebeuren. Mijn moeder heeft direct naar Jimmy, zo heette mijne maat, gebeld om te zeggen dat zo’n omkoperij niet kon.”

Naast het stelen van die honderd frank moet Ben bekennen dat hij ook wel eens gelogen heeft in zijn leven. Al vindt hij dat geen schande. “Iedereen liegt wel eens, toch? Als we de waarheid niet af en toe verdraaien, dan wordt het leven onleefbaar. Ik heb er ook geen moeite mee als mensen dat proberen om zichzelf te redden.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers