.
Ben Segers
zondag 22 januari 2023

Ben Segers: “Ik heb die handtekening nog altijd”

Ze staan nu samen op de set

Wie als acteur of actrice start of als zanger of zangeres heeft heel vaak zelf iemand gehad in zijn jeugdjaren waar hij of zij naar opkeek. Zij zetten hen aan het dromen om een carrière net als hen uit te bouwen.

Dat was bij Ben Segers niet anders. Hij moet toegeven dat hij best veel idolen had. Eigenlijk zowat iedereen die op de Vlaamse tv kwam. De acteurs uit ‘Het Pleintje’ en ‘De Collega’s’ waren zijn helden.

Heel wat jaren later staat Ben met één van zijn helden in dezelfde reeks: ‘De zonen van Van As’. “Ik blijf dat speciaal vinden. Echt waar. Op een zondagnamiddag, ergens halverwege de jaren tachtig, deelde Jaak eens handtekeningen uit in Van De Ven, het winkelcentrum in Olen. Ons vader met mij daar naartoe. Ik heb dat kaartje met Jaaks handtekening nog altijd”, glundert Ben in Primo.

Ben is een man die houdt van nostalgie en kijkt dan ook graag naar zenders als Eclips tv of VTM Gold. Daar worden programma’s van vroeger uitgezonden.

“Ik blijf daar regelmatig hangen. Die realityshows van vandaag, die interesseren me niet. En ik hou wel vast aan de materiële dingen van vroeger.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers