.
Ben Segers
vrijdag 5 april 2024

Ben Segers: “Ik beleef het nu veel bewuster”

Het is anders

Ben Segers heeft de eerste 50 jaar van zijn leven erop zitten. Tijdens die eerste 50 jaar heeft Ben wel al wat levenslessen geleerd die hij al heel zijn leven met zich meedraagt.

“Probeer zo veel mogelijk jezelf te blijven. Mijn ouders waren - en zijn nog steeds - erg down-to-earth. Eerder aan de verlegen kant, maar wel stevig met beide voetjes op de grond. Een mooie eigenschap die ik ook wel voor een stuk heb meegekregen. Mijn ouders zijn geen tafelspringers, en ik ook niet. Ik zal niet snel op tafel kloppen of op de barricades gaan staan”, zegt Ben in Story.

Wie hem ook jong houdt, is zijn zoon Gène van 8. Maar hij heeft ook twee dochters uit een vorige relatie. Het vaderschap nu tegenover het vaderschap toen voelt voor de acteur toch anders aan.

“Niet beter of slechter, maar misschien beleef ik het nu bewuster. Ik stond ook anders in het leven toen Cato en Marilou geboren werden. Ze zijn nu zo goed als het huis uit en hebben een eigen agenda en leven, al zie ik hen nog vaak. Twintig jaar geleden moest ik mijn weg nog vinden als acteur en mezelf bewijzen op professioneel vlak. Ik was jonger, en mijn focus lag anders dan nu.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers