.
News Image

Ben Segers en Axel Daeseleire zijn terug met derde seizoen van Auwch!

En jullie kunnen de avant-première bijwonen!


De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen van Auwch worden uitzonderlijk op groot scherm vertoond bij Kinepolis. Ontdek ze als allereerste, lang voor ze op televisie te zien zullen zijn!



Wat doe je als Jan Verheyen dood valt tijdens een partijtje bowlen? Hoe geraak je de politie kwijt, naakt in een tweespan? En wie vraag je op het vrijgezellenfeest van iemand die geen vrienden heeft?



Ook dit jaar geraken de twee weer verzeild in de meest pijnlijk en gênante situaties. En natuurlijk zijn ook hun vrouwen Elke en Anneke van de partij en hun talrijke BV-vrienden... Een Feest van herkenning voor mannen, een zucht van herkenning voor vrouwen.



Op woensdag 7 november stellen Ben Segers, Axel Daeseleire en hun madammen de eerste 3 afleveringen van het nieuwe seizoen van Auwch_ persoonlijk aan jullie voor in Kinepolis Antwerpen.



Kan jij er tijdens de première in Kinepolis Antwerpen (7/11) niet bij zijn? Ontdek het nieuwe seizoen tijdens unieke voorstellingen op 10/11 of 11/11 in Kinepolis Gent of Hasselt.