.
Ben Segers
woensdag 8 februari 2023

Ben Segers: “Dat kwam hard bij ze aan”

Ze wilden niet dat hij ging scheiden

Een goede band met je ouders is iets unieks. Ben Segers mag dan wel in Gent wonen en zijn ouders in Arendonk, toch ziet hij ze doodgraag en probeert hij regelmatig op bezoek te gaan. Ook in zijn jeugd speelden ze een belangrijke rol.

“Als ik iets gedaan moest krijgen, dan stapte ik eerst naar mijn vader. Praktische dingen. Als ik naar de toneelschool wou gaan of zo. Als een lief het had uitgemaakt, dan was mijn moeder de eerste die het hoorde’, vertelt Bent in Primo.

En nu, vele jaren later, weten de ouders van Ben nog altijd alles. Ze zijn dan misschien niet meer de eerste die hij op de hoogte breng, maar geheimen heeft hij niet voor hen.

“Toen ik hen vertelde dat ik ging scheiden, kwam dat hard aan bij hen. En ze hebben zeker op me ingepraat. Ze hebben geprobeerd om dat uit mijn hoofd te praten. ‘Maar allez Ben, dat doe je toch niet. Zo’n goede moeder!’ En dat is ook allemaal waar, maar onze relatie was op. Ze hadden daar wel oren naar, maar toch… “

Maar ondanks dat Ben en zijn ex-vrouw uit elkaar gingen, komen de twee nog altijd goed overeen en daar zijn ook de ouders van Ben blij om. “Dat vinden ze goed. Dus zo’n drama is het nu ook weer niet, maar toen ik het verkondigde dat we uiteen gingen, kwam het wel hard aan. Dat was een zeer raar telefoontje met veel pijnlijke stiltes.”

Bio van Ben Segers

Meer Over:

Ben Segers