.
Siska Schoeters
zaterdag 4 juli 2020

Belle Perez zit vandaag bij Siska Schoeters en Micha Marah

Drukke zaterdag voor Belle Perez.


Vandaag is Belle Perez-dag, want de sympathieke Spaans-Belgische zorgt tussen 08u00 en 10u00 bij Radio 2-madam Siska Schoeters voor ‘zot veel zomer’ rond ‘De Vijver van Siska’.

Samen met Michael Pas en Pedro Elias is Belle te gast op Siska haar geheime en stille vakantieplek en duikt ze met muzikant Jo Heremans in The Great Belgian Songbook voor een verrassende cover en speelt ze een eigen nummer dat ze in een nieuw zomers kleedje stopt. “Met ‘De Madammen’ heb ik altijd al een fijne connectie gehad, dus ik ken Siska Schoeters al een beetje. Toen ze mij als eerste muzikale gast uitnodigde voor haar nieuwe radioprogramma, heb ik meteen toegezegd, omdat je weet dat je dadelijk hartelijk wordt ontvangen, het een leuke babbel wordt en je muzikaal kan verrassen. Samen met Pedro Elias en Michael Pas wordt het hoe dan ook iets om naar uit te kijken. De mensen moeten luisteren, want na mijn deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ hebben we één song van mezelf en een bekende Belgische hit stevig onder handen genomen”, zegt Belle enthousiast.

Na de radiouitzending kan je om 10u00 op Ment terecht voor het programma van Micha Marah waar Belle deze week de centrale gast is. Op zondag 12 juli staat Belle met haar muzikanten op het podium in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Voor dit optreden zijn er slechts 200 plekken beschikbaar. De (laatste) tickets kan je bestellen op www.popupconcerten.be voor het optreden dat om 21u00 start.

Download onze app voor iOS of Android