.
Belle Perez
maandag 8 maart 2021

Belle Perez: “zagen en klagen heeft geen zin”

"Ik probeer me vooral door positieve mensen te laten omringen."

Als het van Belle Perez afhangt, stoppen we allemaal met klagen en zagen. De zangeres probeert zich zo min mogelijk druk te maken in zaken waarop ze toch geen vat heeft. “In plaats van daarover te klagen en te zaniken, negeer ik het gewoon”, klinkt het bij Belle Perez in Primo.

“Naarmate ik ouder word, krijg ik dat steeds beter onder de knie”, verduidelijkt de 45-jarige zangeres in het weekblad. “Hoe ouder je wordt, hoe meer je meemaakt en hoe meer je leert relativeren. Ik heb zo ook meer leren waarderen en appreciëren wat ik heb. We zouden dat allemaal wat meer moeten doen”, aldus Belle Perez.

Maar natuurlijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ook Belle betrapt zichzelf er wel eens op dat ze klaagt omdat dingen niet lopen zoals ze het wil, maar dan is daar gelukkig haar echtgenoot Wout om er haar op te wijzen dat dat geen zin heeft.

“Wout is héél positief en hij vermijdt negativiteit. Dat heb ik van hem overgenomen: ik probeer me vooral door positieve mensen te laten omringen”, vertelt Belle Perez in Primo.