.
Belle Perez
zaterdag 29 april 2023

Belle Perez voelt zich daarmee vrouwelijker 

Zo haal je duizenden duimpjes 

Ook Belle Perez neemt deel aan het experiment van Het Laatste Nieuws waarbij ze gefotografeerd en geïnterviewd wordt zonder make-up.

Ze deed zelf ook ooit die test op sociale media. “Ik postte een foto als ambassadrice van ‘Free a Girl’, dat zich inzet voor kansarme meisjes uit sloppenwijken. Die foto straalde geen glitter en glamour uit, en haalde een paar honderd likes. Nadien postte ik er één met diep decolleté en make-up: duizenden duimpjes”, geeft Belle Perez toe.

Zulke perfecte plaatjes kunnen iemand onderuit halen, dat beseft Belle nu meer naarmate ze ouder is.

Toen ze haar carrière begon deed ze zelf trouwens te veel make-up op. “Heel af en toe draag ik nog een fellere lippenstift en ik voel me eerlijk gezegd vrouwelijker met mascara op. Maar eigenlijk ben ik gewoon een mama die aan de schoolpoort staat met een snel opgeknoopt kapsel en zonder make-up.

“Natuurlijk is het leuk om positieve reacties te krijgen op mooie shoots. Ik ben eind de veertig, maar voel me helemaal niet oud. Ik voel me super en wil steeds de beste versie van mijzelf zijn. Ik ben blij met hoe ik eruitzie”, aldus Belle Perez.

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez