.
Belle Perez
woensdag 10 augustus 2022

Belle Perez voelt de knaldrang

Laat het maar eens goed knallen, Belle!

Wie aan de zomer denkt, denkt aan Belle Perez. Zij voorziet de zomer keer op keer van een fantastische zomerse single en dat is dit jaar niet anders. Dit jaar scoort ze bijzonder goed met een remix van haar 20 jaar oude single ‘Enamorada’. Dit keer in een jasje van Dorothee en Maarten van Qmusic.

Belle geniet altijd volop van de zomer, en probeert voldoende tijd vrij te maken voor haar gezinnetje. “Sinds de komst van Ellia besef ik het belang van een goeie werk-privébalans meer dan ooit en dat is door de pandemie alleen nog maar meer in de verf gezet”, begint Belle in Primo.

Vanaf dat de coronamaatregelen wat werden losgelaten, voelde Belle de knaldrang opborrelen en zo heeft ze meteen enkele periodes in haar agenda geblokkeerd zodat het niet te veel zou worden.

“Had ik dat niet gedaan dan zou een tsunami aan optredens mijn hele zomer overspoelen. Want ik heb niet alleen in eigen land veel werk. Door mijn deelname aan ‘Beste Zangers’ ben ik nu ook in Nederland erg populair.”

Voldoende vakantie dus voor Belle Perez. “In april ben ik al twee weken naar Spanje geweest en we vertrekken binnenkort ook richting het zuiden om mijn familie te bezoeken. Naar die qualitytime kijk ik enorm uit. Ik heb het nu razend druk en in tegenstelling tot vroeger is vakantie nu ook echt vakantie.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez