.
Belle Perez
donderdag 16 juni 2022

Belle Perez: “Tijd om dat te herontdekken”

Het kan alleen maar leuk zijn

23 jaar geleden, zo lang is het geleden dat Belle Perez voor het eerst van zich liet horen. Ze scoorde de ene hit na de andere en ‘Enamorada’ moet zonder twijfel één van de populairste nummers zijn van de zanger. Qmusic DJ’s Maarten Vancoille en Dorothee Dauwe maakten speciaal een nieuwe versie van het nummer voor de Foute 528 die er binnenkort weer aankomt.

Belle Perez mag niet klagen over hoe haar carrière de afgelopen 23 jaar is geëvolueerd. Maar ook zij voelt nog steeds de naweeën van de coronapandemie waarmee we te maken kregen.

“Het ene concert is uitverkocht en het andere is dan voor een iets selecter publiek, maar het zij zo. De naweeën van de pandemie in combinatie met de economische crisis is een zure appel waar we moeten doorbijten. Tegelijk is het leven al druk en serieus genoeg. Ik heb gemerkt dat muziek tijdens de crisis voor veel mensen een dankbare reddingsboei was”, vertelt Belle in Primo.

En dat is exact waar Belle ook wil voor zorgen. Gewoon een glimlach op het gezicht van de mensen toveren zodat ze er weer even tegenaan kunnen. “Tijdens een concert stopt de wereld altijd even met draaien. Ik merk vaak dat mensen met opgeladen batterijen huiswaarts keren.”

Ook al zijn mensen geneigd om minder naar concerten te gaan door de stijgende brandstofprijzen, ook daar heeft Belle een oplossing voor. “Het is misschien de ideale gelegenheid om het carpoolen te (her)ontdekken. Het is gezellig en je kan de kosten delen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez