.
Belle Perez
zaterdag 5 februari 2022

Belle Perez ruikt geluk: “Ik voel me in één klap weer beter”

Het doet haar denken aan haar grootouders

Geluk is voor iedereen iets anders. De ene wordt gelukkig van de kinderen te zien spelen, de andere van de kat of hond te knuffelen, en iemand anders wordt dan weer gelukkig van zijn werk. Maar er zijn ook heel wat mensen die het moeilijk vinden om echt gelukkig te zijn. In Primo geeft zangeres Belle Perez een uitstekende tip om dat toch te proberen.

“We kunnen geluk allemaal visualiseren en hoppelen aan een moment waarop we gelukkig waren. Bij mij is dat bijvoorbeeld de allereerste keer dat ik met mijn ouders ging zwemmen. Ik was zo bij! En als ik denk aan die onbezorgde vakanties die ik als kind beleefde in Spanje, dan krijg ik kippenvel”, klinkt het.

Maar voor Belle gaat geluk visualiseren nog een stapje verder. Het optimale geluk kan de zangeres zelfs ruiken. “De geur van de zwarte Magnozeep van mijn oma, die maakt me ongelooflijk gelukkig. Ik heb die zeep thuis ook liggen. De lavendelgeur toen we het dorpje van mijn grootouders binnenreden, ik ruik het zo! Als ik het nodig heb en ik me eventjes niet goed voel, dan haal ik die herinneringen zo naar boven en voel ik me meteen weer beter.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez