.
Belle Perez
donderdag 4 maart 2021

Belle Perez over zoontje Ellía: “daar heb ik het enorm moeilijk mee gehad”

"Ik maakte me meteen zorgen..."

Kleine kinderen kleine zorgen, grote kindereng grote zorgen, dat is een spreekwoord waar Belle Perez zich volledig in kan vinden. De 45-jarige zangeres geeft in Primo toe dat ze snel overbezorgd is als het haar zoontje Ellía betreft.

“Ik heb het daar in het eerste levensjaar van Ellía enorm moeilijk mee gehad”, geeft Belle Perez grif toe in het weekblad. “Ik maakte me meteen zorgen: het minste hoestje, de minste huilbui. Ik heb dat moeten leren loslaten. Niet alles gaat goed, dat moet een mens beseffen. Als je leert loslaten, word je alleen maar gelukkiger. Dat is een proces”, aldus de zangeres.

Belle Perez vindt het dan ook belangrijk om dingen nu al te benoemen: “Ik weet bijvoorbeeld nu al dat ik later heel gelukkig zal zijn als ik zie dat Ellía de waarden en normen hanteert die Wout en ik hem tijdens zijn opvoeding hebben aangereikt”, vertelt Belle Perez in Primo.

Dat zijn doelen waar Belle als mama naar uitkijkt. “Als hij later goeie keuzes maakt in zijn leven, en als blijkt dat wij hem daar een stukje bij hebben kunnen helpen, dan zal ik trots zijn”, verduidelijkt de zangeres in Primo.

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez