.
Belle Perez
vrijdag 5 november 2021

Belle Perez over Nederlanders in Liefde Voor Muziek: “dat ligt gevoelig”

Ze vindt het een goede zaak

Volgend jaar kunnen we op VTM terug kijken naar 'Liefde Voor Muziek'. Daar zullen drie Nederlandse artiesten in te zien zijn. Zelf is onze Belle Perez ook te zien in ‘Beste Zangers’, de Nederlandse versie van 'Liefde Voor Muziek'. Ze zingt er daar de pannen van het dak en is in goed gezelschap van namen als Joe Buck en Van Velzen.

Belle begrijpt dat het bij veel artiesten gevoelig kan liggen wanneer ze zien dat er Nederlandse artiesten voor de Vlaamse versie worden gevraagd en zij al jaren op een uitnodiging zitten te wachten. “Maar er zijn allerhande redenen waarom bepaalde artiesten nog niet in ‘Liefde voor Muziek’ hebben gezeten. De timing van de opnames past bijvoorbeeld niet. Of de groep ligt hen niet. Enzovoort”, legt ze uit in Tv Familie.

Perez vindt het in ieder geval een prima zaak dat er bij ons ook Nederlandse artiesten te zien zijn. “Vergeet trouwens niet dat Davina Michelle ook bij ons bekend is, van haar hit ‘Hoe Het Danst’ met Marco Borsato. En Suzan en Freek treden bijna elk weekend in ons land op. Je kan het ook omdraaien: dat er verder gekeken wordt dan Vlaanderen houdt artiesten bij ons scherp.”