.
Belle Perez
donderdag 23 februari 2023

Belle Perez: “Mijn oma is mijn grote voorbeeld

Het belang van familie en het maken van unieke herinneringen

Belle Perez is gekend om haar uniek zangtalent waarbij ze steeds zingt met volle overgave. Maar daarnaast heeft ze een nog grotere passie dan muziek namelijk haar familie.

“Mijn grootmoeder, ook al is ze er niet meer, blijft mijn leven richting geven”, vertelt Belle Perez aan Gazet van Antwerpen. Het was een vrouw die geen makkelijk leven had maar er toch in slaagde om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden.

Belle is geïnspireerd door de gebalanceerde manier waarop haar grootmoeder in het leven stond. Vooral dan in verband met de opvoeding van haar eigen zoon Ellia.

“Je wil je kind onvoorwaardelijke liefde ­geven, maar tegelijk moet je ook grenzen kunnen stellen”, aldus Belle aan Gazet van Antwerpen.

Ook met haar ouders heeft ze een heel goede band. “Toen mijn ouders een paar jaar geleden aankondigden dat ze naar het zuiden van Spanje zouden verhuizen, was het even schrikken. We gingen elkaar toch nog zien?”, vroeg Belle zich af. Ondertussen zijn ze heel blij met die beslissing want nu kunnen ze vaak op bezoek en samen mooie herinneringen maken.

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez