.
Belle Perez
zaterdag 13 augustus 2022

Belle Perez: 'Mijn gezin is reddingsboei in oorlogstijd'

"Ik besef dat ik veel geluk heb gehad...."

De zomer staat altijd in teken van vrolijke en zomerse singles en een heleboel optredens van onze Vlaamse artiesten. Wie in de zomer niet mag ontbreken is Belle Perez. Zij zweept de temperaturen altijd nog een beetje meer op met haar Spaanse latino-vibes.

Belle is ontzettend gelukkig met hoe haar leven er nu uitziet. “Ik zit goed in mijn vel en mijn gezin is mijn reddingsboei in deze barre tijden van oorlog en inflatie. Meer dan ooit leef ik in het moment. Ik besef dat ik veel geluk heb gehad doordat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken”, zegt ze in Primo.

Wie naar Belle gaat kijken, keert altijd weer huiswaarts met een flinke dosis energie en goede vibes. En dat is exact waar Belle het elke keer weer voor doet.

Maar bij de zomer hoort voor Belle ook een lekker glaasje alcohol, al drinkt ze alleen nog met mate. “Tijdens de zomer zweer ik tegenwoordig bij rosé. Maar ik drink liever één goed glas, dan een halve fles van slechte kwaliteit.”

Als Belle dan toch een glaasje teveel op heeft, dan heeft dat alleen maar leuke gevolgen. “Ik word dan supervrolijk. Dan kan ik op de tafel dansen tot de zon opkomt. Maar als ik pech heb, word ik doodmoe. De enige oplossing is dan om zo snel mogelijk je bed op te zoeken.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez