.
Belle Perez
zondag 26 februari 2023

Belle Perez leerde geen al te hoge verwachtingen te hebben van anderen

“Ik zie wel wat het universum terugstuurt”

Belle Perez staat al vele jaren op het podium en heeft doorheen de tijd ook de nodige levenservaring opgedaan. “Ik heb geleerd om niet al te hoge verwachtingen van anderen te hebben. Vroeger wilde ik graag dat iedereen me graag zag. Dat is een utopie: je kan nooit voor iedereen goed doen”, vertelt Belle Perez aan Gazet van Antwerpen.

Ze herwon een stuk van haar vrijheid door zaken niet langer vanuit een bepaald verwachtingspatroon te doen. Tegelijk belet dit haar niet om het beste van zichzelf te geven.

“Ik blijf me inspannen om positieve vibes het universum in te sturen. En ik zie wel wat het universum ooit terugstuurt”, verneemt Gazet van Antwerpen van Belle Perez.

In de liefde houdt ze ervan om zo veel mogelijk te geven. Dat is mooi maar tegelijkertijd houdt het een gevaar in. Je zou jezelf kunnen verliezen.

“Met de jaren ben ik steeds beter gaan ­begrijpen dat liefde tweerichtingsverkeer is. Daarom is zelf­- liefde zo belangrijk. Je wil elkaar ook de nodige ruimte geven. Zodat je elk als mens binnen je relatie kunt groeien”, geeft Belle Perez mee.

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez