.
Belle Perez
maandag 20 juni 2022

Belle Perez leeft milieubewust: “Daarop gaan we niet besparen”

Ze kijkt ernaar uit

Het leven is de laatste tijd een pak duurder geworden. Mensen kijken uit met wat ze kopen en proberen met kleine zaken hier en daar wat te besparen. Ook zangeres Belle Perez probeert heel milieubewust te leven en geen onnodige kosten te doen.

“Wanneer mijn zoon Ellía zijn tandjes poetst, moet hij dat doen met de kraan dicht. En in de vertrekken waar we op dat moment niet zijn, moet het licht uit zijn. Daar hameren we toch altijd op”, zegt Belle Perez in Primo.

Ook heel wat mensen bergen hun vakantieplannen op om toch maar geld te besparen. Maar dat is bij de zangeres en haar gezin niet aan de orde.

“Wij koppelen vakantie meestal aan het bezoeken van mijn familie in Spanje. Deze zomer gaan we daar opnieuw twee weken genieten.”

Ondanks dat de zomer dus altijd erg druk is voor Belle, probeert ze toch ook wat te genieten en in het jaar vooral veel me-time in te lassen. “En dat is wel een must. Omdat ik in de Nederlandse versie van 'Liefde Voor Muziek' heb gezeten, heb ik ook veel aanvragen bij onze noorderburen. Er zijn dagen bij dat ik drie optredens heb. Gelukkig voel ik me superfit en heb ik wat rust in mijn hoofd, anders red je het niet.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez