.
Belle Perez
zondag 28 augustus 2022

Belle Perez: “Ik ga zeker een traantje laten”

Haar zoontje gaat naar het eerste leerjaar

Op vakantie gaan, is voor vele mensen één van de leukste dingen die er is. Eventjes alle zorgen vergeten en volledig ontspannen om er nadien weer volledig tegenaan te gaan. Maar er wordt ook vaak vanalles gemist tijdens de vakantie.

Ook zangeres Belle Perez heeft zo haar rituelen die ze doet als ze terugkeert naar België. “Vroeger ging ik eerst altijd een pak friet halen, maar nu krijgen de hondjes afhalen bij mijn schoonmoeder voorrang. Pas dan is ons gezin weer compleet”, zegt Belle in Primo.

September wordt een bijzondere maand voor het gezin van Belle en haar man Wout. Op 1 september start hun zoon Ellía in het eerste leerjaar. Alweer een grote stap voor de kleine jongen.

“De kans dat ik een traantje ga wegpinken aan de schoolpoort is toch groot. Ik vind dit een bijzondere mijlpaal. Ellía wordt zo snel groot.”

Belle en Wout zijn er in ieder geval klaar voor om hun zoon de komende jaren goed te begeleiden tijdens zijn schoolcarrière, ook bij de ingewikkelde formules. “Al zal ik tegen dat het zover is, mijn geheugen toch eens moeten opfrissen.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez