.
Belle Perez
donderdag 10 augustus 2023

Belle Perez: “De plekjes op de gastenlijst zijn beperkt” 

Iedereen brengt een single uit 

Wie aan de zomer denkt, denkt ook aan Belle Perez. Zij blijft de koningin van de Zomerhits en heeft de prijs al 5 keer in ontvangst mogen nemen. Dit jaar bracht ze ‘La Vida’ uit, maar ze werd niet genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit.

“Natuurlijk concentreren alle artiesten zich op de zomerperiode om singles uit te brengen. Het aanbod nieuwe muziek is enorm, en iedereen wilg raag zijn of haar nummer inde kijker zetten om promotie op televisie te krijgen. De plekjes op de gastenlijst zijn beperkt”, zegt Belle in Story.

Belle vindt het natuurlijk jammer dat ze niet genomineerd is, maar ze ligt er niet van wakker. Ze is blij dat andere collega’s wel genomineerd zijn met een zomers nummer.

“Als ik zie dat Hooverphonic genomineerd is met het zomerse ‘Por Favor’, ben ik blij. Ik zei het nog tegen Geike toen ze naast mij zat in de make-up voor een tv-opname: straks kunnen we nog in het Spaans tegen elkaar praten. Zij proberen de mensen een goed gevoel te bezorgen, en dat doe ik ook altijd graag.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez