.
Belle Perez
zondag 21 augustus 2022

Belle Perez: “Dan verkeer ik in automatische waakmodus”

Ze houdt hem in de gaten

Hoewel de zomer op zijn einde loopt, is Belle Perez nog altijd volop aan het genieten van mooie herinneringen van afgelopen zomer. Ze genoot van wat qualitytime met haar gezin en Spaanse familie en genoot ook van wat qualitytime met haar man Wout.

“Zo’n vakantie met z’n twee gaat er toch altijd heel anders aan toe. Dan mag ik even genieten van urenlang nietsdoen op een badhanddoek. Dan wordt er op het strand al eens een glaasje rosé besteld”, klinkt het bij Belle die anders voor 90% van de tijd vooral mama moet zijn.

Zo’n vakantie met zijn tweetje, het is toch altijd een beetje anders dan een vakantie met de kinderen erbij. En Belle en Wout hadden voor het eerst zo’n vakantie.

“Wanneer Ellía erbij is, beleven we als ouders natuurlijk ook qualitytime, maar dan op een andere manier. Wanneer we met ons gezin op het strand zijn, verkeer ik automatisch in waakmodus. Ellía zelfs maar één minuut uit het oog verliezen, is er dan niet bij”, glimlacht Belle in Primo.

Belle is natuurlijk dol op de zon en doet niets liever dan een kleurtje opdoen tijdens de zomermaanden. Maar sinds ze mama is geworden moet ze extra opletten. “Ik heb sindsdien last van zonneallergie. Uren bakken en braden? Dat kan ik niet meer.”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez