.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 7181
dinsdag 6 juni 2023

Bekentenis over familie van Aaron Blommaert: “Zo luid”

“Mijn lief zei dat hij ervan verschoot”

Aaron maakt deel uit van een gezin van vijf. “Momenten waarop wij met zijn drieën thuis zijn, komen nu iets minder vaak voor dan vroeger: ik zit sinds dit jaar op kot in Antwerpen, en ook Aaron heeft het druk”, vertelt Amber, de zus van Aaron aan De Morgen.

“Maar ik heb wel het gevoel dat wij elkaar nog steeds heel regelmatig zien. Wij zijn ook een familie die vaak feesten organiseert. Bij ons zijn dat geen stijve aangelegenheden, maar net momenten van enorme ambiance”, geeft ze openlijk toe.

Blijkbaar was Kerstmis vorig jaar een absoluut hoogtepunt. “Iedereen was uitgelaten, de karaoke set werd bovengehaald en er werd stevig gedanst. Ja, wij kunnen als familie best wel wat kabaal maken”, aldus Amber in De Morgen.

“Mijn lief zei in het begin van onze relatie weleens dat hij ervan verschoot hoe luid wij waren”, geeft de oudste telg van de Blommaert familie mee tijdens het interview.

Ook de zeer drukke agenda van Aaron zorgt er uiteraard voor dat hij nu veel minder thuis is dan vroeger. Gelukkig kan hij nu terug eerlijk zeggen waar hij naartoe moet, nu ‘The Masked Singer’ achter de rug is.

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert