You are here

Bekende Vlamingen feliciteren An Lemmens met huwelijk

11/07/2020 17:16-

Is An Lemmens getrouwd?

An Lemmens is getrouwd, tenminste dat dachten haar volgers. An maakte 'het nieuws' via een toch wel opvallend bericht op Instagram bekend. De presentatrice deelde een foto van haar rechteroor en het linkeroor van haar partner Sam Osteyn. Bij de foto staat de boodschap 'Trouwringen zijn zo passé'. Beiden hebben dezelfde oorbel in hun oorlel.

Meer hebben de volgers van An Lemmens niet nodig om te besluiten dat An en haar partner getrouwd zijn. De felicititaties vliegen An Lemmens dan ook om de oren. "Owla, proficiat, An!!!! En van harte veel geluk gewenst samen!", schrijft Rani De Coninck bij de reacties. En ook Sandrine André, Belle Perez, Silke Mastbooms en Anthony Caere waren er als de kippen bij om An en haar man te feliciteren.

Wij namen zaterdag contact op met haar manager, die viel volledig uit de lucht. Maar ook dat kan typisch An Lemmens zijn. An is een toppresentatrice, maar haar privé-leven heeft zij altijd zoveel mogelijk weten af te schermen. An was eerder onder andere getrouwd met Sean D'hondt en Arne Quinze. Uiteindelijk zal An zaterdag haar boodschap op Instagram wijzigen in "Trouwringen zijn zo passé (Chill allemaal, gewoon dezelfde oorbel laten schieten zonder trouwboekske)".

An toonde haar vriend Sam vorig jaar voor het eerst tijdens Rock Werchter. Poseren, dat zag An Lemmens niet zitten, maar er kon toen toch (stiekem) een foto genomen worden. An ern Sam zijn sinds 2018 samen, hij is een filmregisseur.

Meer nieuws over:

An Lemmens

Gerelateerde foto's:

Boekvoorstelling Pin Up Pup

An Lemmens - Antwerpen - 01/06/2014

Betoging tegen broodfok

An Lemmens - Gent - 16/11/2013

Mia's 2010

An Lemmens - Lint - 07/01/2011

Sterren Op De Dansvloer 2010

An Lemmens - Vilvoorde - 07/05/2010

TMF Awards 2007

An Lemmens - Hasselt - 13/10/2007

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: