.
Bart Peeters, An Lemmens, Ruth Beeckmans en Davy Parmentier in Belgium's Got Talent
zondag 19 september 2021

Bekende gezichten in ‘Belgium’s Got Talent’

Had jij ze herkend?

Het gebeurt wel eens vaker dat iemand voor een 2de keer zijn kans waagt in een talentenwedstrijd. Dat is ook zo het geval bij ‘Belgium’s got talent’. Zo zagen we dit seizoen Berdan en Kadir opduiken. Zij waren voor het eerst in het programma te zien toen ze 13 en 9 jaar oud waren. Ondertussen zijn ze 22 en 18 en wagen ze voor een tweede keer hun kans.

De broers zijn dit keer overtuigder van hun deelname dan 9 jaar geleden. “Karen Damen en Rob Vanoudenhoven waren fan. Maar Ray Cokes vond ons nog te jong, en als we eerlijk zijn…hij had gelijk.” Ray stelde de jongens voor om nog eens terug te keren, iets wat uiteindelijk 9 jaar zou duren. De broers hadden het druk met school en hobby’s en vonden de tijd niet om nog eens deel te nemen.

Maar nu zijn ze terug en lieten ze meteen een erg sterke indruk na op de jury. Al had het toch niet veel gescheeld of we hadden nooit meer iets van hen gehoord. Berdan, de oudste broer was tijdelijk gestopt met hun hobby. “Ik zat in mijn puberteit en had geen zin meer in dat trainen. Ik ging liever chillen met vrienden. Tot Kadir mij twee jaar geleden aanmoedigde om opnieuw te beginnen. En ik ben blij dat ik naar hem heb geluisterd”, aldus Berdan in Tv Familie.

Daar zijn wij ook blij om!

‘Belgium’s Got Talent’ is elke vrijdagavond te zien op VTM na 'Familie'.

Download onze app voor iOS of Android