.
News Image

Battle of the sexes in Beste Kijkers

Mannen nemen het woensdag op tegen de vrouwen.
Mannen versus vrouwen: in aflevering 3 van Beste Kijkers op woensdag 17 januari leidt Nathalie Meskens een ware ‘battle of the sexes’. Ruth Beeckmans beschikt zelf al over heel wat girlpower, maar een extra dosis kan nooit kwaad en dus nodigde ze Danira Boukhriss Terkessidis uit. Aan de overkant kan Sven De Ridder nog wel wat extra testosteron gebruiken. Hij krijgt daarom gezelschap van comedian Thomas Smith. Maar welk geslacht heeft het best opgelet de afgelopen tv-week?

De ‘eeuwig jonge’ (lees: 50-jarige) Thomas krijgt het hard te verduren en wordt door zijn collega’s geconfronteerd met zijn leeftijd en de daarbij horende mankementen. In het begin van deel twee laat hij zich dan maar vervangen door een verluchtingsbuis, of is hij gewoon heel goed gecamoufleerd? Danira toont dan weer dat ze een kenner is van ongepaste tatoeages, spreekt ze uit persoonlijke ervaring?

Het Fake News van de week komt uit Albanië, hoe interpreteerden de inwoners een onschuldig nieuwsbericht over kinderbedjes van bij ons? Wat gebeurde er toen de Schotse buurtpolitie een boef in rook zag opgaan? Hoe loopt het af met een overstekend oud vrouwtje en de man die stopt om haar te helpen? Op al deze vragen en nog veel meer zoekt het panel een antwoord.

Beste Kijkers, woensdag om 21.10 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android