.
News Image

Bart Wellens mist oude leven geen moment

Hij geniet nu van het goede leven.


Ex-veldrijder Bart Wellens neemt nu deel aan het programma Eeuwige Roem op VIER. In Story vertelde hij dat hij zijn oude leven nog geen moment heeft gemist. Hij was het wat beu en vooral dat steeds te moeten presteren was er teveel aan. Zijn harde werk werd bovendien naar eigen zeggen nooit beloond met een goed resultaat. Nu geniet hij ervan om weg te gaan met de kinderen en een festivalletje bezoeken ziet de ex-sportman ook best zitten.



Het 'goede leven' zoals hij het zelf noemt heeft ook wel een keerzijde en die is dat hij 17 kg is bijgekomen op anderhalf jaar tijd. Zelf wordt hij er niet ongelukkig van nu hij een buikje heeft. Bart Wellens kan er zelf wel om lachen. Na zijn rugoperatie kon hij niet bewegen en dat was wel een moeilijke periode voor hem. Het nadeel nu is wel dat hij sneller een pauze moet nemen bij bepaalde uitdagingen, zoals het voetballen met de kinderen.

Toen hij een tijdje geleden de Mont Ventoux opgereden is was hij wel wat kilo's kwijtgespeeld door eerst wat te trainen.