.
Bart Peeters
dinsdag 24 mei 2022

Bart Peeters: “Zij is de reden waarom ik gestopt ben met The Radio’s”

Het was een serieuze verantwoordelijkheid

Bart Peeters is niet meer weg te denken uit het Vlaamse medialandschap. Lotto Arena’s vol weet hij uit te verkopen en hij presenteert de leukste amusementsprogramma’s op de openbare omroep. Achter hem staat zijn Anneke die hem voor de volle 100% steunt in alles wat hij doet.

De twee zijn al heel erg lang samen en hebben al heel wat mooie momenten gekend. Bart was 18 toen hij haar voor het eerst zag en was 19 toen ze voor het eerst samen op reis gingen. Van bekendheid was op dat moment nog geen sprake.

“Die eerste reis samen was geweldig. We hadden het gevoel dat we onoverwinnelijk waren. De wereld lag aan onze voeten en al wat we ondernamen, lukte en de liefde was rozengeur en maneschijn”, vertelt Bart in Dag Allemaal.

Zelfs toen Bart super bekend werd, volgde zijn Anneke hem overal. Ze werd zijn manager en overal werden ze als supersterren onthaald. Dat zorgde er ook voor dat hun kinderwens werd uitgesteld.

“Die verantwoordelijkheid konden we er toen niet bijnemen. We zijn er toen redelijk laat aan begonnen, want ik was al 32 toen ik voor de eerste keer vader werd. Toen Winnie er bij kwam, ben ik gestopt met The Radio’s.”

Download onze app voor iOS of Android