.
News Image

Bart Peeters verliest papa

Tv-presentator in de rouw.

Bart Peeters die sinds kort de talkshow Bart & Siska presenteert heeft op dinsdag afscheid moeten nemen van zijn papa die ongeveer al een dik halfjaar ernstig ziek was. Dat nieuws maakte de zanger zelf bekend via Facebook met een emotioneel bericht.

'Gisteren namen we afscheid van Marcel Peeters. De beste vader ter wereld, de beste man die onze moeder zich dromen kon Gisteren namen we afscheid van Marcel Peeters. De beste vader ter wereld, de beste man die onze moeder zich dromen kon. Wij, zijn grote familie en zijn vele goede vrienden, kregen het afgelopen half jaar de kans om heel intens en in alle rust afscheid te nemen van een hele mooie mens. Hij zei : ’u best blijven doen hé mannen, en dat ik er niets van merk Dat zal gebeuren.' aldus het bericht op de Facebook van Bart.

Bart en zijn broer Stijn hadden een hele goede band met hun papa, dat maakt het verlies des te pijnlijker, ondanks het verlies werkt Bart Peeters gewoon druk verder aan de talkshow op één. De beste remedie ongetwijfeld om zijn zinnen te verzetten.

Wij wensen Bart, Stijn en de ganse familie veel sterkte toe.

Bio van Bart Peeters en Stijn Peeters