.
Bart Peeters
zondag 20 maart 2022

Bart Peeters’ verborgen verdriet: “Wij begrijpen als geen ander hoe zwaar het moet zijn”

Ze verloren hun kindje

Bart Peeters en zijn vrouw Anneke zijn een gelukkig stel. Samen hebben ze drie kinderen en zijn ze trots op de levenspaden die hun drie kinderen bewandelen. Wat velen niet weten is dat Bart en Anneke ook een kindje zijn verloren. Na de geboorte van hun twee dochters werd Anneke nog zwanger van een derde. Maar het mocht jammer genoeg niet zijn.

“Het duurde heel lang voordat we dat een plaats konden geven. Anders was Pablo er vroeger geweest. Maar uiteindelijk kwamen we tot het besef: ‘If Something Goes Wrong, It Could Be Worse’. Het kan nog altijd veel erger. Wij hebben een kindje verloren dat nooit geleefd heeft. Wij begrijpen nog beter hoe zwaar het moet zijn om een kind te verliezen dat wel levensvatbaar is”, vertelt hij aan Story.

Voor Bart en zijn familie is familie het belangrijkste dat er is. Barts moeder leeft nog steeds en haar omringen ze met alle liefde en gezelschap die ze nodig heeft. “Ze gaat nog steeds met plezier mee naar mijn Lotto Arena-concerten, waar ze mee het VIP-onthaal verzorgt. Ze doet dat – op haar bijna vierentachtigste – heel goed en beleeft er veel plezier aan. Ze heeft ondertussen ook al verbroederd met de ouders van Niels Destadsbader. Ons moet was niet altijd fan van The Radios, maar houdt wel van mijn Nederlandstalige liedjes.”